THE ULTIMATE AURA SUPER POWER OF ZIMA

A fine WordPress.com site

PEMBUKA BICARA

Leave a comment

TERAPI AURA AGUNG TERDAHSYAT ABAD 21


PENEMU & FORMULATOR PROGRAM THE ULTIMATE AURA SUPER POWER OF ZIMA ANUGERAH AGUNG
Diformulasikan Oleh: Dr. Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D 
Grand Master Aura-Tech Healing Adjustment
Grand Master of Inner Power Martial Arts Anugerah Agung
Consultant,Formulator & Founder of Universal Healing System

LUAR BIASA DAHSYAT & TERBUKTI NYATA,CUKUP DENGAN SIKRONISASI ENERGI MELALUI TERAPI AURA MELALUI TRANSFER ENERGI AURA HAQQUL YAKIN ANUGERAH AGUNG,MENELAN/MEMINUM KAPSUL AURA Dilengkapi TERAPI BEDAH AURA PESONA TINGKAT TINGGI plus GARAM MULTI BIO AURA SUPER POWER,AIR KRISTAL AURA & MINYAK AURA EMAS dan bahan-bahan lain yang sengaja dirahsiakan,1 MINIT SELEPAS PENYELARASAN AURA,SERTA-MERTA!!!Tubuh ANDA memancarkan DAYA LINUWIH dan GELOMBANG ELEKTRO MAGNETIK SERTA AURA ANDA DITRANSFORMASIKAN KEPADA AURA KEEMASAN(AURA PENGASIHAN,KEKAYAAN DAN KESUKSESAN)

Berfungsi Seribu Hajat Tinggal Pakai Tanpa pantangan,Mengandungi INTI DAYA BIO ENERGI METAFIZIK & INTI DAYA SPIRITUAL Tingkat Tinggi,Manfaatnya telah dibuktikan Ribuan Orang dari Masyarakat Biasa,Pejabat,Ahli Perniagaan,Ahli Korporat,Pertahanan Awam,Artis dan pelbagai jenis golongan.PRAKTIKAL Tinggal dimanfaatkan saja memiliki Biasan Energi yang Dahsyat dan Luarbiasa melebihi segala MUSTIKA AURA dan jenis SUSUK apapun,lebih kuat dari benda bertuah manapun.Insya Allah.

Memiliki Pesona Kecantikan yang sempurna bagaikan Ratu Cleopatra serta keindahan yang alami bagai sekuntum Mawar,Pesona Ketampanan yang memukau bagaikan Raja Arjuna ,Kini semuanya bukan hanya sebatas impian saja. Pakar Aura & Spiritual Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D telah membuat kagum para lelaki & wanita dengan penemuannya yang ajaib di bidang Aura Kecantikan.

Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D Pakar Aura & Spiritual yang dikenal menguasai terapi Aura Tingkat Tertinggi dalam bidangnya,selama lebih sepuluh tahun menceburi terapi aura,namanya mashyur hingga ke Luar Negara.Dengan segala kerendahan hati berniat Mempersembahkan suatu Formula Aura yang sangat dahsyat berupa TERAPI AURA TERDAHSYAT ABAD 21 yang mengandungi pelbagai manfaat nyata. Dengan prosesnya yang sangat aman dan praktikal,tanpa pantangan dan boleh untuk semua agama,serta langsung difungsikan pada bila-bila masa dan dimana sahaja,maka Insya Allah Terapi Aura ini adalah jawapan pasti atas solusi berbagai masalah kecantikan/ketampanan,Pesona Kharisma Peribadi, Pengasihan, Karier,Bisnes, Rezeki, Ekonomi, Jabatan,Rumah Tangga dan berbagai problem kehidupan lainnya. 

Kami persembahkan kepada anda semua yang menginginkan sikronisasi aura secara Saintifik,Terlengkap ,Ilmiah,Moden, Rasional, Natural dan Ilahiyah, dengan penyelarasan Universal life Force Energy ke dalam diri anda. Dengan cara yang mudah dan menyenangkan. Langsung berfungsi serta-merta, tanpa ritual, aneh-aneh, dan tanpa pantangan.Perlu diketahui bahawa Terapi Aura dihasilkan melalui bahan alami yang sama sekali tidak mengandungi kesan sampingan negatif,dan bebas pantangan sehingga tidak menganggu proses akhir kehidupan,serta bersifat selamanya. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s