THE ULTIMATE AURA SUPER POWER OF ZIMA

A fine WordPress.com site

FAEDAH-FAEDAH TERAPI AURA INI UNTUK ANDA!!!

Leave a comment

FAEDAH-FAEDAH TERAPI AURA INI UNTUK ANDA!!!

 

 Berikut disenaraikan faedah-faedah yang akan anda perolehi dengan mendapatkan Rawatan Aura ini:-

 

PERASAAN CINTA, KASIH, SAYANG DAN RINDU TERHADAP ANDA AKAN SENTIASA BERLEGAR DI SEKELILING ANDA

* Dengan mempelajari, mengamalkan dan menguasai segala selok-belok ilmu Aura serta cabang-cabang dan jenis-jenisnya, perasaan cinta, kasih, sayang dan rindu terhadap anda akan sentiasa berlegar-legar di sekeliling kehidupan anda. Anda akan menjadi orang yang begitu menawan, memikat dan berwibawa di mata masyarakat. Terpulang kepada anda bagaimana menanganinya asalkan jangan untuk tujuan yang tidak baik.

 

MENCARI KEKASIH HATI BUKANLAH SUATU MASALAH BAGI ANDA

* Siapa pun anda, apa pun kekurangan yang ada pada anda, dengan mempelajari dan menguasai ilmu-ilmu Aura ini, perihal mencari kekasih hati atau pasangan hidup (baik wanita sebagai isteri atau pria sebagai suami) bukanlah menjadi suatu masalah bagi anda. Cuma keikhlasan dan kejujuran anda sahaja yang bakal menentukan sama ada hubungan anda berdua kekal ataupun tidak. Sekiranya anda berniat jujur, insya Allah hubungan tersebut akan kekal sehingga ke anak cucu. Sebaliknya jika anda tidak jujur dan berniat “ada udang di sebalik batu”, maka ia tidak akan kekal lama, malah akan menemui pelbagai halangan.

 

KEKASIH ATAU ISTERI/ SUAMI AKAN LEBIH MENYAYANGI, MENGHORMATI DAN MENYANJUNGI ANDA

* Dengan mempelajari dan menguasai amalan-amalan ilmu Aura serta jenis-jenis dan cabang-cabangnya, kekasih atau isteri/ suami akan lebih menyayangi, menghormati dan menyanjungi diri anda. Ketiadaan anda walaupun sekejap akan menjadikan mereka tidak keruan. Kekasih anda, isteri atau suami anda tidak akan rela kehilangan anda dan selalu ingin berada di samping anda. Anda dan pasangan anda akan sentiasa hidup dalam kasih sayang dan penuh setia sehidup semati.

 

ANDA TIDAK PERLU BERBELANJA BESAR UNTUK MENDAPATKAN PERHATIAN DAN KASIH SAYANG SI DIA

* Pelbagai cara dilakukan oleh seseorang untuk mewujudkan perasaan cinta, kasih sayang dan untuk mendapatkan perhatian daripada si dia (kekasih hati atau si suami/ si isteri yang tersayang). Ada yang sanggup membeli kosmetik pelbagai jenama dengan harga yang sungguh mahal. Ada yang sanggup berbelanja ribuan ringgit untuk membuat pembedahan plastik, menyedutan lemak, melakukan silicon transplant, pembuangan melanin kulit, pergi ke spa setiap hari, urutan wajah dan seumpamanya. Ada juga yang sanggup berlapar dahaga, berpantang itu dan ini, berdiet dengan tegas dan membuat senaman-senaman mendadak yang mungkin akan mencederakan. Anda tidak perlu terlalu fanatik dengan kaedah-kaedah di atas kerana anda bakal mempelajari segala jenis ilmu berkaitan Aura dalam Terapi Aura ini. Saya percaya, sekali anda mencuba.. anda akan terus lekat kepada amalan-amalan tersebut. Percayalah !!

 

ANDA AKAN KELIHATAN AYU JELITA, SEGAK BERGAYA DAN BERWIBAWA DENGAN AURA YANG TERSENDIRI

* Dengan mempelajari dan menguasai segala aspek ilmu Aura (sebagaimana yang terkandung di dalam Terapi Aura ini), anda akan sentiasa disayangi, dikasihi, kelihatan cantik, menawan, ayu jelita, tampan, segak bergaya dan berwibawa dengan aura yang tersendiri. Orang-orang di sekeliling anda akan merasa kasih, senang sentiasa dan gembira apabila berada di sisi anda.

 

ANDA AKAN KELIHATAN CANTIK, MENAWAN, TAMPAN DAN BERWIBAWA DENGAN AURA YANG TERSENDIRI

* Dengan mempelajari dan menguasai segala aspek Terapi Aura serta ilmu pesona diri (sebagaimana yang terkandung Terapi Aura ini), anda akan sentiasa kelihatan cantik, menawan, tanpan dan berwibawa dengan aura yang tersendiri. Orang-orang di sekeliling anda akan merasa senang sentiasa dan tenang apabila berada di sini anda.

 

ANDA TIDAK PERLU BERBELANJA BESAR UNTUK MEMBELI ALATAN KOSMETIK YANG MAHAL-MAHAL ATAU MEMBUAT RAWATAN RIBUAN RINGGIT

* Dengan mempelajari, mengamalkan dan menguasai Rahsia Ilmu Terapi Aura ini, anda tidaklah perlu berbelanja besar untuk membeli alatan kosmetik yang mahal-mahal atau membuat rawatan untuk kecantikan yang mencecah ribuan ringgit. Tahukah anda? Air sembahyang saya jadikan contoh. Ia adalah salah satu kaedah mengekalkan awet muda dan pemanis sekaligus. Dapatkah anda membezakan wajah dan seri yang ada pada orang-orang yang kerap mengambil air sembahyang? Bandingkan dengan orang-orang yang tidak pernah bersembahyang. Adakah anda perasan akan perbezaannya?

 

HIDUP ANDA TIDAK AKAN KESEORANGAN LAGI KERANA ANDA AKAN SENTIASA DIDEKATI DAN DIKASIHI

* Anda tidak akan hidup sendiri dan tidak akan keseorangan lagi kerana anda akan sentiasa ingin didekati oleh sesiapa juga di sekeliling anda. Diri anda umpama sebuah magnet yang boleh menarik orang-orang di sekeliling anda untuk mendekati dan mengasihi anda. Sesiapa sahaja ingin menjadi kawan, ingin mengenali anda, malah ingin menjadi kekasih hati pujaan jantung anda sekalipun kerana aura yang terpancar pada diri anda tiada terpandang di mana-mana. Anda akan faham setelah anda mengalaminya sendiri.

 

SEMUA ORANG AKAN KAGUM DENGAN KEINDAHAN YANG ADA PADA DIRI ANDA

* Terapi Aura meliputi Inti/Induk/Ibu Ilmu Aura yang boleh dikuasai (sebagaimana terkandung di dalam Terapi Aura ini). Setelah anda mempelajari dan kemudian menguasainya, semua orang akan merasa kagum, sayang dan terpegun dengan keindahan-keindahan yang ada pada diri anda walaupun selama ini perkara tersebut belum pernah terjadi pada anda. Sekiranya anda wanita (tak kira sama ada anda gadis muda, pertengahan umur, janda muda, janda beranak 3 atau wanita berumur), mereka tetap terpegun memerhatikan anda. Kelembutan, tutur kata, senyuman manis di bibir nan ayu, sungguh cantik dan jelita.. seterusnya mewujudkan perasaan sayang kepada anda. Sekiranya anda seorang lelaki (tak kira sama ada anda anak muda, pertengahan umur, duda beranak 4 atau telah berumur), para wanita akan tertawan melihat anda. Penuh perkasa, penuh karisma, hebat sekali.. penuh wibawa seorang lelaki sejati.. seterusnya mewujudkan perasaan kasih. Adakah anda tidak memerlukan kasih sayang?

 

SEMUA BERKAITAN ANDA AKAN DISENANGI OLEH ORANG-ORANG DI SEKELILING ANDA

* Tidak kira siapa anda, memiliki jawatan tinggi ataupun rendah, pekerja biasa atau kerja sendiri, siapa pun anda tetap akan dikasihi dan disenangi. Jika anda pekerja, anda akan dikasihi dan disenangi oleh majikan, jika anda pelajar, anda akan dikasihi dan disenangi oleh guru-guru, jika anda isteri, anda akan kasihi dan disenangi oleh suami, jika anda menghadiri temuduga, anda akan disenangi oleh penemuduga. Jika anda selalu dikasihi dan disenangi, segala-gala urusan yang ingin anda lakukan pun akan menjadi mudah.

 

ANDA BAKAL MEMILIKI ILMU PENGETAHUAN YANG AMAT BERHARGA WARISAN TURUN-TEMURUN SEJAK DAHULUKALA

* Anda bakal mengetahui dan memiliki ilmu pengetahuan yang amat berharga warisan turun-temurun sejak dahulukala lagi. Sebuah warisan yang hampir pupus oleh arus pemodenan. Inilah satu-satunya peluang anda untuk mempelajari, memahami dan menguasainya. Setelah anda mempelajarinya (ilmu-ilmu Aura pelbagai peringkat dan pelbagai jenis yang terkandung di dalam Terapi Aura ini), barulah anda faham bagaimana kehidupan yang penuh dengan kasih sayang, cinta, rindu dan sangat diperlukan oleh orang-orang yang anda sayangi. Tentu hidup anda akan menjadi sungguh bahagia.

 

MENAMBAH KEYAKINAN PADA DIRI SENDIRI UNTUK BERHADAPAN DENGAN MASYARAKAT

* Keyakinan anda pada diri sendiri akan meningkat melalui penguasaan amalan-amalan yang terkandung di dalam Terapi Aura ini. Jika anda guru, pelajaran yang anda berikan akan menjadi lebih efektif kerana perkataan anda akan didengar. Jika anda seorang penyanyi atau pelakon(selebriti), nyanyian dan lakonan anda akan dihayati. Begitu mengasyikkan buat penonton. Jika anda adalah usahawan berjaya yang mempunyai anak buah yang ramai dan merupakan ketua (leader) usahawan-usahawan lain, kewibawaan dan karisma anda akan menyerlah. Sekiranya anda memiliki perniagaan atau sebuah kedai, kedai anda akan menjadi laris (ya! pelaris juga adalah salah satu cabang ilmu Aura dan pemanis sekaligus). Begitulah seterusnya. Semuanya akan anda pelajari melalui Terapi Aura yang jarang didapati ini nanti.

 

MENJADIKAN ANDA SENTIASA CERIA DAN BERSEMANGAT SETIAP HARI

* Ilmu-ilmu pengetahuan yang terkandung di dalam Terapi Aura ini, jika anda pelajari, amalkan dan kuasai sehingga sebati dengan diri anda, ia akan menjadikan anda sentiasa ceria dan bersemangat setia hari. Setiap urusan akan menjadi mudah kerana sesiapa sahaja yang berurusan dengan anda akan merasa mudah dan senang hati terhadap diri anda. Keceriaan yang lahir daripada amalan yang berterusan akan menjadikan anda sukar untuk dimamah usia. Walaupun umur meningkat, namun anda tetap nampak muda di wajah dan tubuh badan. Zahir dan batin akan sentiasa muda, penyakit mudah disembuhkan kerana hati selalu senang.

 

ANAK-ANAK AKAN MENYIMPAN HARAPAN UNTUK MENGIKUT JEJAK LANGKAH ANDA

* Sekiranya anda memiliki ilmu pengetahuan dan amalan yang hebat, pengalaman yang mendalam bagaimana menguasai ilmu-ilmu Aura Tingkat Tinggi yang amat jarang dimiliki dan kebolehan menjadikan diri sentiasa dikasihi, dicintai, disenangi dan nampak manis menawan sentiasa, sudah tentu anak-anak anda akan menyimpan impian untuk mengikut jejak langkah anda suatu hari nanti. Mereka tentu ingin menjadi sehebat anda suatu hari nanti.

 

MASYARAKAT DI SEKELILING AKAN MENGHORMATI DAN MENYANJUNGI ANDA

* Anda akan dikasihi, disegani, dihormati dan disanjungi oleh masyarakat di sekeliling. Kerana anda memiliki apa yang tidak dimiliki oleh kebanyakan orang. Anda punya ilmu pengetahuan dan amalan-amalan yang hebat, dikasihi dan disenangi oleh semua orang dan sering mendapat perhatian ramai. Segala-gala berkenaan dengan anda cukup disenangi masyarakat dan tidak mustahil anda akan beroleh kebaikan daripada keadaan-keadaan tersebut.

 

ANDA AKAN MENJADI PAKAR RUJUK BAGI KAWAN-KAWAN ANDA DALAM HAL-EHWAL PERMASALAHAN

* Sudah pasti anda akan menjadi tempat rujukan utama kepada kawan-kawan anda apabila mereka mula melihat perubahan anda dan mula menyedari kelebihan anda. Anda adalah orang yang berilmu pengetahuan tinggi bagi mereka, baik dari aspek ketrampilan luaran ataupun kebolehan dalaman. Anda akan menjadi pakar bagi mereka berkenaan dengan pelbagai permasalahan mereka.

 

ANDA AKAN MENJADI PAKAR RUJUK BAGI KAWAN-KAWAN ANDA DALAM HAL-EHWAL BAGAIMANA MENJAGA KECANTIKAN DAN KESIHATAN DIRI

* Sudah pasti anda akan menjadi tempat rujukan utama kepada kawan-kawan anda apabila mereka mula melihat perubahan anda yang begitu cantik pada pandangan mereka, baik secara dalaman ataupun luaran. Anda adalah orang yang baru bagi mereka, baik dari aspek fizikal, ilmu pengetahuan berkaitan, ketrampilan, motivasi dan seumpamanya. Anda akan menjadi pakar bagi mereka.

 

SESIAPA SAHAJA AKAN MEMILIH UNTUK MENJADI KAWAN DAN BUKANNYA MENJADI LAWAN ANDA

* Dengan penampilan yang hebat, selalu dikasihi, amat disenangi, berkarisma dan penuh keyakinan, sesiapa sahaja di sekeliling anda akan lebih suka memilih untuk menjadi kawan daripada menjadi lawan anda. Keadaan ini akan terjadi apabila mereka merasakan bahawa anda memiliki sesuatu yang lebih baik yang tiada pada mereka. Sama ada dari segi ilmu pengetahuan, kepimpinan, kekuatan, potensi atau seumpamanya. Ini kerana, anda kini telah memiliki “aura” yang tersendiri.

 

KEBERGANTUNGAN TERHADAP PENGGUNAAN UBAT-UBATAN DAN KOSMETIK MODEN YANG MEMPUNYAI KESAN SAMPINGAN TERTENTU(BAHAN KIMIA) BOLEH DIKURANGKAN

* Dengan mempelajari dan mengamalkan Terapi Aura khusus untuk kecantikan dan penjagaan diri, kebergantungan terhadap penggunaan ubat-ubatan dan kosmetik moden yang mempunyai pelbagai kesan sampingan tertentu boleh dikurangkan. Ini kerana Terapi Aura adalah berasaskan bahan-bahan alami dan semulajadi, sementara amalan-amalan serta doa-doa tertentu pula adalah berasaskan spiritual dan rohaniah. Dengan ini, anda boleh mengelakkan penggunaan ubat-ubatan dan kosmetik moden yang mempunyai kesan sampingan yang pelbagai, kerana kebanyakannya adalah berasaskan kimia-kimia tertentu dan bahan-bahan sintetik (bukan berasal daripada bahan-bahan alami dan semulajadi).

 

ANDA AKAN KELIHATAN CANTIK DAN SIHAT SELALU SECARA LUARAN DAN DALAMAN

* Dengan mempelajari dan mengamalkan apa yang terkandung di dalam Terapi Aura Agung ini, anda akan kelihatan cantik dan sihat selalu secara luaran dan dalaman. Penggunaan Kaedah Kuasa Minda,Pernafasan Aura,Meditasi Kecantikan,Aromaterapi,Brainwave dll dalam program Terapi Aura ini bukan sahaja mencantikan rupa paras anda pada setiap mata yang memandang, tetapi juga mencantikkan dan menyihatkan anda secara dalaman. Penggunaan amalan-amalan dan doa-doa tertentu pula(tidak bertentangan dengan syariat agama) akan mencantikkan anda secara spiritual dan rohaniah. Jiwa yang “cantik” (sihat), sekaligus rupa paras yang cantik menawan hasil amalan yang berterusan akan menjadikan anda sihat sejahtera secara menyeluruh. Bukankah itu idaman setiap insan?

 

WALAUPUN USIA SEMAKIN MENINGKAT, NAMUN ANDA AKAN KELIHATAN MUDA SELALU

* Penggunaan Rahsia ilmu Terapi Aura dan amalan-amalan (termasuk doa) akan menjadikan anda awet muda, cantik jelita, tampan dan segak bergaya. Walaupun usia semakin meningkat, namun anda akan kelihatan muda selalu, sukar dimamah waktu. Ia adalah hasil daripada amalan anda yang berterusan, juga hasil daripada penggunaan bahan-bahan serta herba semulajadi (alami) dan hasil daripada penguasaan amalan-amalan (juga doa-doa) yang akan meningkatkan kualiti spiritual dan rohaniah anda. Kecantikan dalaman dan luaran.. kecantikan yang menyeluruh.

 

KECANTIKAN TERPELIHARA, KESIHATAN JUGA TERJAMIN

* Tanpa penggunaan bahan-bahan merbahaya dan sintetik, kimia-kimia tertentu, ubat-ubatan yang mempunyai kesan sampingan, kosmetik yang mempunyai mercury dan rawatan-rawatan yang berisiko tinggi, bukan sahaja kecantikan anda akan terpelihara, malah kesihatan juga terjamin. Pada sekitar awal tahun 90-an, negara kita pernah digemparkan dengan penggunaan mercury (raksa) di dalam bahan-bahan kosmetik tertentu yang boleh menyebabkan kanser darah, leukemia, pigmentasi (kehitaman seakan terbakar) pada kulit wajah dan lain-lain. Namun, ia cuma heboh selama beberapa bulan sahaja, kemudiannya cerita itu lenyap begitu sahaja. Sama juga seperti penemuan melanin di dalam makanan-makanan yang diimport dari negara China (beberapa bulan lalu) yang boleh menyebabkan kegagalan buah pinggang dan kematian pada kanak-kanak. Setelah cerita-cerita itu lenyap begitu sahaja, mulalah ia dijual semula. Begitulah yang selalunya terjadi. Jadi, cara yang paling selamat adalah dengan menggunakan Terapi Aura semulajadi baik dari aspek kecantikan atau kesihatan.

 

MENINGKATKAN MOOD DAN MOTIVASI DIRI AGAR ANDA LEBIH BERSEMANGAT SETIAP HARI

* Pelajari, fahami dan kuasai apa jua ilmu pengetahuan, petua-petua tradisional, amalan-amalan dan doa-doa tertentu yang mengkhusus kepada penjagaan kecantikan dan kesihatan diri yang terdapat di dalam Terapi Aura ini. Setelah anda mendapat kesan positif daripada penggunaan kaedah-kaedah yang anda pelajari tersebut, ia akan meningkatkan mood dan motivasi diri agar anda lebih bersemangat setiap hari. Keceriaan anda juga akan menjadikan diri anda sentiasa muda, luaran dan dalaman.

 

ANDA AKAN SENTIASA KELIHATAN HEBAT DAN MENARIK PADA PANDANGAN ORANG-ORANG DI SEKELILING ANDA

* Dengan memiliki tubuh badan yang cantik, wajah yang ayu jelita, segak dan penuh bergaya serta selalu kelihatan muda belia, anda akan sentiasa kelihatan hebat dan menarik pada pandangan orang-orang di sekitar anda. Mereka akan memerhatikan anda dengan perasaan penuh teruja dan berhasrat untuk menjadi sehebat anda. Di dalam diam, anda akan menjadi ikon buat mereka.

 

Sekretariat
ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE (Co.No:75202)
No.1,Sendayan Indah,Lot 451,Block 17,Jalan Depo,93050 Petra Jaya Kuching,Sarawak.Malaysia.

HP: 012 880 2035(hotline)
Email:masterrizal 9000@yahoo.com

Website: http://www.anugerahagung4u.com
Website:www.ZonKekayaanAgung2u.com

Website:www.TerapiOtak4u.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s