THE ULTIMATE AURA SUPER POWER OF ZIMA

A fine WordPress.com site

PAKEJ AURA TERLNGKAP(14 PROGRAM/RODUK)

Leave a comment

Terapi Aura Terlengkap dalam 1 pakej:

APAKAH ISI KANDUNGAN DALAM PAKEJ TERAPI AURA YANG BAKAL SAYA TERIMA BILA MENGIKUTI PROGRAM INI???

Di bawah ini adalah antara Isi Kandungan Dalam Pakej Media Sikronisasi AURA yang Bakal Anda Perolehi dalam Terapi AURA ini:

1) Transfer Energi Aura Pengasihan Haqqul Yakin Anugerah Agung
Orang yang sudah ditransfer energi Aura pengasihan Agung ini, maka didalam dirinya akan timbul daya pesona yang sangat kuat. Sehingga siapa saja yang memandang akan terpesona dan terpukau oleh daya tariknya yang seperti magnet. Dan wajahnya pun akan nampak bersinar-sinar bercahaya serta akan terlihat lebih manis,cantik,menawan,tampan,awet muda.Dan setiap orang yang berjumpa pasti merasa sayang dan cinta.

Orang yang sudah ditransfer energi Aura pengasihan Agung ini, maka didalam dirinya akan timbul daya pesona yang sangat kuat. Sehingga siapa saja yang memandang akan terpesona dan terpukau oleh daya tariknya yang seperti magnet. Dan wajahnya pun akan nampak bersinar-sinar bercahaya serta akan terlihat lebih manis,cantik,menawan,tampan,awet muda.Dan setiap orang yang berjumpa pasti merasa sayang dan cinta.

2) Kapsul Aura 

KAPSUL AURA akan merangsang dan mengembangkan 7 aspek manfaat hidup yang bermanfaat untuk:

BODY POWER:mempercepat regenerasi sel sehingga berbagai penyakit cepat sembuh dan tubuh semakin sihat.
SOUL POWER:memunculkan ketenangan dan kedamaian hati serta rasa kedekatan dengan Tuhan.
MIND POWER:meningkatkan rasa percaya diri dan kuat dalam menghadapi berbagai ujian hidup
EMOTIONAL POWER:menghilangkan ketakutan,amarah,kegelisahan,dan sulit tidur serta untuk keharmonian rumah tangga.
SOCIAL POWER:memunculkan daya kasih dan daya tarik dari orang lain serta melancarkan karier/jabatan juga rezeki.
SPIRITUAL POWER:meningkatkan energi perlindungan alamiah Tuhan dari segala marabahaya, gangguan jin,santet dan gangguan ghaib lainnya

3) Teknologi Brainwave Gelombang Otak Sikronisasi Aura

Anugerah Agung Spiritual Development Centre memanfaatkan kemajuan ilmu pengetahuan neuroscience, neurotechnology, microelectronics, sound healing technology. Dr. Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D telah menghasilkan suatu produk yang luarbiasa yang dinamakan Anugerah Agung Mind Sync Activator yang memanfaatkan teknologi canggih dan saintifik dan gabungan ilmu Metafizik.

METHOD SIMULASI GELOMBANG OTAK
Simulasi gelombang otak adalah fenomena yang alami, sama alaminya dengan teori fizik. Getaran suara tertentu yang didengarkan telinga boleh menggetarkan otak, sehingga otak memproduksi gelombang yang frekuensinya sama dengan frekuensi suara yang kita dengar. 
Demikian pula otak manusia, dengan diketahuinya setiap tingkat gelombang otak manusia yang mampu beresonansi dari getaran audio, visual, dan signal raba atau perasaan, maka kita dapat mensimulasi otak kita agar menghasilkan gelombang otak tertentu sesuai keperluan, misalnya untuk meningkatkan kemampuan berfikir, ingatan, pemahaman yang cepat,menenangkan fikiran, meditasi, aktiviti-aktiviti supranatural, mengubati atau meningkatkan kesihatan bagi mereka yang menderita ADHD, ADD atau Autism, susah tidur dan seterusnya.
Ketika ini nada Isochronic menjadi standard teknologi nada yang paling efektif dalam dunia terapi gelombang otak yang sebelumnya dikuasai oleh teknologi binaural beats sebagai teknologi nada yang paling dikenal dalam dunia terapi gelombang otak.

Binaural beats pertama kali ditemukan pada tahun 1839 oleh ilmuwan Germany yang bernama H.W. Doove.

Kemampuan manusia untuk mendengar binaural beats merupakan kesan dari evolusi adaptasi. Banyak spesies yang berevolusi, mampu untuk mengesan binaural beats kerana struktur otak mereka.

Pada manusia, binaural beats dapat dikesan ketika frekuensi gelombang karier/pembawa berada dibawah 1000 Hz. Mengapa demikian: panjang gelombang dibawah 1000Hz lebih panjang daripada diameter tengkorak manusia. Oleh kerana itu, panjang gelombang ini meliputi sekeliling tengkorak dan akibatnya dapat didengarkan oleh kedua telinga.

Pada saat gelombang suara melalui tengkorak, setiap telinga mendengar porsi yang berbeza dari gelombang tersebut. Perbezaan ini yang memungkinkan gelombang di bawah 1000 Hz dapat terdengar.

KAEDAH TERKINI UNTUK MENSTIMULASI OTAK
Ada beberapa macam cara yang boleh digunakan untuk menstimulasi otak kita. Diantaranya:
Binaural Beats
Prinsipnya sama dengan prinsip frekuensi biasa, apabila 2 gelombang frekuensi f1 dan f2 (telinga kanan dan kiri ) dipadukan menjadi satu, maka secara matematik akan diperoleh hasil sebagai berikut :
* frekuensi dasar iaitu f1 dan f2.
* kelipatan atau harmonik ganjil dari masing2 frekuensi iaitu 3f1, 5f1 dst dan 3f2, 5f2 dst
* selisih dan jumlah dari kedua frekuensi dasar tersebut ( f1 – f2) dan (f1+f2).

Bergantung dari aplikasi matematik tersebut, pada penggunaan dan perhitungan untuk otak maka yang direspon “hanya” f1 dan f2 sebagai suara biasa dan ( f1 – f2 ) yang akan direspon oleh otak sebagai gelombang gamma, beta, alpha, theta atau delta misalnya f1 = 400 hz dan f2 = 410 hz , maka f = 10 Hz direspon otak sebagai gelombang alpha. Maka selisih dua frekuensi yang berbeza ini disebut binaural beat atau pelayangan 2 signal. Binaural beat ditemukan dan diselidiki pertama kali oleh Heinrich Wilhelm Dove pada tahun 1839.

Gelombang Isochronics (Monoaural Beat)

Kerana dengan sistem binaural beat diperlukan dua headphone stereo (kiri dan kanan) atau pemasangan pembesar suara (speaker) yang dipasang tepat disamping kiri dan kanan, agar otak merespon cukup baik, maka sistem ini kurang selesa bagi beberapa orang. Maka dipilih cara lainnya yang lebih baik, iaitu dengan sistem Isochronics

Pada gelombang isochronic, maka baik suara yang didengar ditelinga kiri maupun kanan akan memiliki frekuensi suara dan amplitudo yang sama, hanya kedua signal tersebut dimodulasikan dengan impuls/switch on/off (hidup/mati) dengan batasan-batasan irama gelombang otak (beta, alpha, theta, delta) tersebut disesuaikan dengan target-batasan aktiviti mental yang akan dicapai seseorang.

Stimulasi gelombang otak yang memakai sistem isochronic punya kelebihan tersendiri iaitu tidak memerlukan headphone stereo. Cukup yang speaker/headphone mono atau 1 headphone atau mono-speaker saja hasilnya sudah sama dengan dua headphone stereo jika menggunakan sistem binaural.

Kajian selama bertahun-tahun menunjukkan bahawa gelombang otak tidak hanya menunjukkan keadaan fikiran dan tubuh seseorang, tetapi dapat juga distimulasi untuk mengubah gelombang mental seseorang.

Dengan menyelaraskan otak agar memproduksi atau mereduksi jenis frekuensi gelombang otak tertentu, maka dimungkinkan untuk menghasilkan beragam keadaan mental dan emosional.

Kegunaannya tidak hanya terbatas pada hal-hal berikut ini: penyembuhan penyakit panas baran, mengurangi stress, depresi, kegelisahan, mengatasi sulit tidur, memudahkan relaksasi dan meditasi.

Dengan menstimulasikan gelombang otak dengan benar, maka sesiapapun yang mengalami kesukaran untuk mendapatkan tidur yang berkualiti, atau yang mengalami insomnia boleh mengatasi masalah-masalah mereka. Dengan istirehat yang bagus, maka keadaan fizik dan fikiran seseorang akan lebih baik. Mereka pun akan dapat bekerja dengan lebih optimum. Dalam keadaan fikiran yang baik, tentunya akan menjauhkan seseorang dari penyakit, seperti stress dan depresi. Maka, stimulasi gelombang otak ini boleh dijadikan sebagai suatu solusi media relaksasi bagi mereka-mereka yang banyak berfikir, yang sulit tidur, dan yang tidurnya tidak berkualiti.

Dalam Pakej TERAPI AURA ini Anda akan disertakan sekali Brainwave Sikronisasi Aura yang berisi gelombang suara frekuensi khusus, sebagai starter generator dan simpul tubuh yang mempengaruhi aura agar bersedia untuk diselaraskan.Sikronisasi Aura ini sangat penting dilakukan sebelum Anda boleh meneruskan Terapi Aura lanjutan.Brainwave ini berperanan untuk membersihkan AURA secara Saintifik menggunakan teknologi yang canggih.

Program Brainwave Anugerah Agung ini telah diprogram dengan Teknologi Saintifik dan Metaifizik atas nama pemesan program ini,jadi bila ada orang lain yang cuba menciplak,meniru,dsbnya terhadap Produk Brainwave ini,makanya tindakan mereka hanya sia-sia,kerana kesannya tiada dan tidak mendatangkan manfaat kepada penggunanya,kerana tidak mendapat produk “ORIGINAL” dari Anugerah Agung Spiritual Development Centre,lagi satu mereka mendapat rezeki yang “haram” dan tidak berkat kerana menjual produk tiruan yang pastinya tidak melalui kaedah yang betul,produk Brainwave ini menggunakan kaedah Teknologi Super Hiper Metafizik dan dipertenagakan dengan Energi Kalamullah,Energi Haqqul Yakin Anugerah Agung,untuk meningkatkan kesannya ke tahap optimum.PERHATIAN:Segala Produk Brainwave yang ada dalam program ini adalah Keluaran Anugerah Agung Spiritual Development Centre dan mempunyai “Proof of Master Resale Rights Purchase”(Resale Licence) untuk setiap Produk Brainwave yang dikeluarkan, produk-produk yang Keluaran Anugerah Agung Spiritual Development Centre perkenalkan melalui Website ini diperolehi secara sah dari UK dan memperoleh hak penggunaan sepenuhnya dari pencipta teknologi ini.

AMARAN KERAS:
BERHATI-HATI DENGAN PRODUK BRAINWAVE TIRUAN,KERANA BOLEH MEROSAKKAN GELOMBANG OTAK,DAPATKAN HANYA YANG ‘ORIGINAL’ DI ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE.

4) Manual Lengkap Terapi Aura Terdahsyat Abad 21

Manual Lengkap TERAPI AURA : Penjelasan lengkap penggunaan pakej TERAPI AURA TERDAHSYAT ABAD 21 ini disertai pelbagai kaedah Saintifik,Ilmiah,Moden beserta tips praktikal untuk mempertahankan, memperkuatkan,meningkatkan dan mempertebal AURA di masa datang. Dengan demikian proses terapi cukup dilakukan SEKALI saja insya Allah Kelebihannya kekal selamanya pada diri Anda untuk seumur hidup.Jika Anda mendapatkan Terapi Aura di tempat lain harus datang berulangkali dan ini akan melibatkan wang yang banyak dan lain-lain hal yang berkaitan,tapi itu terpulang kepada keyakinan dan kemahuan masing-masing,bagi pendapat saya,semua Terapi Rawatan Aura dimana-mana tempat,semuanya adalah baik dan positif dan masing-masing mempunyai kelebihan dan kepakaran dalam bidang yang diceburi.Panduan melakukan Terapi Aura ini MUDAH difahami dan senang dilakukan oleh sesiapa. Semuanya di dalam Bahasa Melayu 100% dan menggunakan teknik-teknik di sesuaikan untuk rakyat Malaysia sahaja!Manual Lengkap Terapi Aura ini adalah dicetak/diprint dalam keadaan Berwarna ,Kos mencetak / print nota keilmuan,beli ink / toner printer berwarna (satu set ink printer toner printer bernilai ratusan hingga ribuan ringgit),beli kertas A4,Cd,sticker pelekat dan banyak lagi (kenyataan).

5) Air Kristal Aura
Mengandungi inti daya bio energi & inti daya spiritual. Manfaatnya telah dibuktikan ribuan orang dari masyarakat biasa, pejabat, selebriti & artis.Memiliki bias energi yang dahsyat & luar biasa, melebihi jenis susuk apapun, secara mata telanjang keistimewaan Air Kristal Aura dapat disaksikan. Merupakan perpaduan bio energi metafizik,ilmu hikmah dan spiritual tingkat tinggi untuk menyatukan kekuatan lahir & batin pemakai. Diminum seketika memancarkan aura dahsyat(silakan di test dengan foto aura) anda diselimuti cahaya putih sekujur tubuh secara automatik, Seketika memiliki pengasihan agung bias energi. Menebar pesona dan simpati, kewibawaan tak terbatas.karisma tinggi, Percaya diri meningkat, memudahkan segala urusan, membuka pintu rezeki yang tertutup/ditutup orang lain.

Insya Allah anda tampil mempesona tanpa perlu pakai susuk malah lebih istimewa dari susuk apapun. Membuka dan memancar aura / cahaya sehingga mempunyai daya tarik tinggi, pesona diri, disenangi semua orang, suami / isteri, menambah kasih sayang, mudah dipercayai orang, tambah cantik / kacak / tampan, jangan hairan ramai yang ingin mendekati anda, suara lunak, sejuk mata memandang, keselamatan zahir dan batin dll. Tiada pantangan dan kesan sampingan ( boleh hadir atau jarak jauh ).

6)Terapi Bedah Aura Pesona Tingkat Tinggi

Kegunaan / Manfaat terapi ini, Insya Allah sebagai ikhtiar untuk: 
Menjadi cantik atau tampan,memiliki rasa ketenangan,mudah dalam segala urusan,rezeki lancar,karier bagus,usaha maju adalah harapan setiap orang. Berbagai cara dilakukan untuk dapat mewujudkannya,mulai dari cara medik sampai kepada kaedah alternative,namun ternyata banyak yang belum menampakkan hasil. Untuk itulah dengan penuh kerendahan hati serta redha Allah SWT,Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D berkenan mempersembahkan ke hadapan Anda Terapi Bedah Aura Pesona Tingkat Tinggi.Berupa penemuan mutakhir hasil olah batin tingkat tinggi.
Meneutralkan aura negatif tubuh yang menyebabkan selalu menderita kesialan hidup, rezeki sulit/sukar, karier terhambat, sering ditipu orang, sering mendapat kecelakaan, jalankan modal/usaha selalu bangkrup, kena fitnah dan banyak lagi.
Mengandungi kekuatan tingkat tinggi untuk memancarkan gelombang elektromagnetik yang besar ke seluruh tubuh dan aspek kehidupan manusia.
Insya Allah memiliki daya AURA yang ampuh dan mempersona,daya pengasih,daya pemikat,awet muda,disenangi kawan/lawan,berwibawa,perjodohan,pelaris,kekuatan,pagar badan dll.Anda akan terkagum-kagum dengan hasil yang anda perolehi setelah memanfaatkannya.Mengaktifkan aura keberuntungan, keselamatan,dan kesihatan. 

7) Minyak Aromaterapi Aura Emas

Minyak Aromaterapi yang satu ini sangat berbeza dengan minyak Aromaterapi yang berada dipasaran kerana telah dilakukan pengisian energi gelombang Aura berkekuatan positif tingkat tinggi untuk Membuka dan memancarkan aura daya pesona pada diri anda,memiliki energi daya pikat,kecintaan dan kasih sayang,menarik simpati yang luarbiasa sehingga lelaki/wanita,tua/muda yang memandang pengguna minyak aromaterapi emas ini akan tergetar hatinya dengan rasa cinta kasih,menarik jodoh,menggerakkan hati orang yang dituju sehingga bersimpati dan tergetar rasa kasih sayang dan cinta.
Ia juga berkhasiat menebalkan aura ,menyeimbangkan emosi dan spiritual, Ia juga boleh membersihkan dan meningkatkan daya fizikal,mental dan kerohanian, bau harum dan wangi itu boleh membuatkan seseorang itu merasa segar,bahagia,tenang,bersemangat dan ceria,menguatkan roh dan akal, membersihkan aura badan yang kotor, bocor, tidak seimbang dan tidak harmoni,menyelaraskan unsur positif dan negatif dalam tubuh,Meneutralkan energi negative,Pencerahan daya pemikiran untuk meraih kesuksesan,keberuntungan,kelimpahan anda. 

8) Garam Quantum Bio Aura Natural(Rawatan Agung Qubro)
Banyak orang dibayang-bayangi ketidakberuntungan dalam hidupnya,Apa saja yang mereka lakukan seakan-akan sulit mendapatkan Peluang Keberuntungan Hidup.Dalam berusaha mereka jatuh bangun,tertatih-tatih,bahkan terkadang dengan mudah jatuh tersungkur,cita-cita dan harapan tak pernah tercapai, penyakit tidak kunjung sembuh,terhina dalam hidup,dan problem lainnya. Dalam istilah kuno mereka yang mengalami kemalangan seperti ini disebut Kena Sengkolo/Kesialan/Karma Hitam yang dalam Islam disebut SAQOWAH(keberuntungan kurang berpihak).

Dalam kehidupan Energi Hitam/Polusi Batin/Sengkolo memang boleh menghampiri bila-bila masa saja dan siapa saja,tidak pandang status social,terlebih lagi ditengah situasi krisis ekonomi seperti sekarang ini,kegawatan ekonomi,persaingan semakin sengit,penuh dengan tipudaya dan penindasan,boleh jadi yang dulunya mudah mencari rezeki saat ini malah justeru sebaliknya,sukar dan semakin banyak masalah, kebarangkalian ini boleh disebabkan dipengaruhi oleh Faktor Eksternal misalnya kerana kejahatan seorang teman yang menutup AURA anda atau terkena gangguan jin,terkena fitnah,hinaan atau memang anda terkena sengkolo/energi hitam/karma,akibat kesalahan yang anda lakukan sendiri,disedari ataupun tidak disedari atau kerana leluhur dimasa lalu atau kerana tempat usaha/pejabat/lingkungan/tempat tinggal(rumah yang ber-AURA negative/mengandungi unsur Geopatis / dihuni makhluk halus/tempat keras.

Seribu satu macam penyebab yang dapat menjerumuskan anda kedalam jurang kelemahan hidup ini,bahkan kata orang hidup ini bagaikan roda pedati kadang diatas kadang pula dibawah. Tinggal lagi bagaimana kita mempertahankan keadaan yang sudah baik agar tetap selaras,seimbang dan stabil. Kalau yang sudah terlanjur jatuh,bangkrup,terhina,sering sakit,hidup tidak punya arah dan tujuan tentu harus diupayakan dengan sekuat tenaga agar kembali pulih,untuk mengupayakan kedua ini langkah bersifat fizik semata tak selamanya membuahkan keberhasilan. Sebabnya,adanya kekuatan berdimensi ghaib/supernatural yang berasal dari Eksternal mahupun internal,yang turut juga menjadi penghalang. Yang satu ini justeru malah semakin teruk bahkan semakin kritikal jika tidak disiasati dengan jalur hak/dengan cara yang benar sesuai syariat.

Keberuntungan hidup atau tidak lancarnya rezeki,kesuksesan,selalu berkaitan dengan AURA tiap orang yang melaksanakannya. AURA yang bagus boleh pudar/redup kerana kejahatan magis seseorang dan dapat buram sama sekali kerana adanya sengkolo / karma hitam. Berkaitan dengan pemulihan/penguncian AURA Positif,saya sertakan sekali dalam Terapi Aura yang bernama GARAM QUANTUM BIO-AURA NATURAL yang diprogram khusus untuk Membuang Energi Negatif. Rawatan ini akan sangat bertuah dan mujarab bila prosesnya dilakukan dengan Benar,Yakin dan Ikhlas disertai Ketakwaan kepada Allah SWT.

9) Meditasi Aura Kecantikan & Ketampanan

Memancarkan daya tarikan diri luarbiasa yang AURAnya langsung dapat dirasakan oleh orang disekeliling,Memunculkan daya pesona yang kharismatik,membentuk kecantikan dan ketampanan secara alami dan sempurna,membersihkan aura gelap pada diri anda,dengan pengaktifan magnet daya tarik dan daya pikat secara konsisten sehingga membuat sesiapa saja yang memandang anda terkagum-kagum,kelihatan lebih menarik,sedap dipandang,faktor keberuntungan dan kesan positif dapat secepatnya anda raih meliputi ketenangan,keharmonisan,cinta dan populariti sehingga membuat diri anda lebih yakin dengan penampilan baru anda yang penuh pesona,melangkah dengan kesuksesan dan menjadi pusat perhatian orang. Meditasi Kecantikan ini berfungsi mengaktifkan Aura kecantikan anda yang memancar pesona diri dengan sangat hebat .

10) Terapi Pembersihan Medan Aura(Islamic Spa Practice)

Setiap manusia memiliki medan energi atau aura di sekitar dirinya. Aura yang bagus akan memancarkan energi yang bagus pula, demikian pula sebaliknya, hal ini dibuktikan misalnya, saat bertemu dengan seseorang yang belum dikenal sekali pun, sudah dapat dirasakan rasa senang atau tidak senang. Ini menggambarkan adanya interaksi aura atau medan energi antara orang dengan orang lain. Tidak hairanlah jika kita menjumpai orang yang secara fizikal tidak cantik/tampan tapi disukai banyak orang. Hal ini kerana aura orang tersebut telah terbuka sehingga pancarannya bagus.
Bagi anda yang ingin auranya terpancar dengan baik maka aura yang sudah dimiliki harus dioptimumkan dengan suatu program pembersihan dan tune-up aura yang memiliki manfaat :
1. Disenangi banyak orang. mempermudah jodoh bagi yang sukar mencari pasangan hidup.
2. Aura muka selalu segar, cerah dan ceria, Penampilan lebih menarik/awet muda. 
3. Melancarkan bisnes, karier dan segala urusan.
4. Menyingkirkan hawa sial/tidak beruntung/rintangan hidup.
5. Menangkal kejahatan fizik dan metafizik (sihir, santet, gendam dll).
6. Mencegah stress.
7. Selalu mempunyai idea-idea cemerlang (inovatif).
8.Menebalkan perisai aura diri anda ke tahap optimum untuk membantu mengekalkan daya Imun tubuh/memperkasakan antibodi dan menghilangkan segala bentuk fikiran negatif
9. Dan berbagai manfaat lain yang dapat anda rasakan sendiri nantinya.

11) Anugerah Agung Brainwave Aura Booster
Aura yang menyelubungi manusia merupakan satu kesatuan yang terdiri dari ion-ion negatif dan positif, bergerak terus-menerus dan boleh berubah bentuk sesuai yang kita inginkan. Jika sering dilatih maka aura akan bertambah kuat dan besar, sehingga kita mampu membentuk gelombang energi dengan frekuensi tertentu yang banyak kegunaannya, misalnya pengubatan medis, non-medis, dan psikik; pertahanan diri; dan lain-lain. Hal ini boleh terjadi kerena setiap kita meniatkan sesuatu, otak akan mempunyai idea dimana ini akan mengakibatkan dikirimnya gelombang otak pada aura tubuh yang telah diperkuat.

Banyak orang berkeinginan untuk membuka auranya, tujuannya boleh jadi bermacam-macam. Namun intinya, sekali aura anda terbuka dan terpancar, maka kehidupan anda juga akan berubah. Ada inner power dan inner beauty yang terpancar dari tubuh anda membuat orang di sekitar anda lebih suka dan tertarik kepada anda. 

Untuk membuka dan meningkatkan aura dapat dengan banyak cara. Ada cara yang tradisional, semi moden, dan benar-benar moden. Yang tradisional itu seperti ilmu pernafasan, chi, reiki, meditasi dan semacamnya. Yang moden, lebih mudah dan lebih cepat tentu saja dengan simulasi gelombang otak. Telah diketahui oleh banyak ilmuan bahawa semakin rendah gelombang otak manusia, maka semakin kuatlah aura yang terpancar.

Manfaat BRAINWAVE AURA BOOSTER ini antara lain:
1. Membuka kekuatan tersembunyi dari aura seperti kharisma, daya tarik, pesona dan kecantikan alami. 
2. Membersihkan kotoran, kekusaman, dan energi negatif yang terdapat dalam aura anda 
3. Membuka semua hambatan-hambatan yang menghambat munculnya aura anda 
4. Membuat muka lebih bercahaya dan terlihat lebih cantik atau tampan. 
5. Memberikan ketenangan dan kedamaian dalam hati 
6. Penunjang untuk melatih diri melenyapkan semua emosi-emosi negatif seperti kesedihan, kekecewaan, kecemasan, rasa kesal, marah, benci yang berlebihan dan lain-lain. 
7. Kerana anda memiliki daya tarik dan wajah anda lebih sedap dipandang, maka hal itu akan membantu anda meraih kesuksesan dan mendapatkan banyak wang. 
Gunakan Brainwave ini setiap hari untuk mengubah hidup Anda. Namun ingat, kami tidak berharap anda menjadi pemimpi yang menginginkan segalanya terjadi dengan cepat dan instant. Janganlah berangan-angan untuk mendapatkan hasil yang luar biasa hanya dalam sekali atau dua kali mendengarkan Brainwave ini. Para pengguna Brainwave ini, termasuk kami, mulai merasakan perubahan dalam diri setelah sekitar 1 minggu mendengarkan dengan rutin Brainwave ini. Perlu diperhatikan juga kadangkala Anda merasakan emosi perasaan naik-turun ketika emosi tidak stabil, sedang marah, benci, sedih, kecewa dan sebagainya. Jadi selain menggunakan Brainwave ini, sebaiknya anda juga menjaga kesetabilan emosi agar hasilnya maksimum.

Nikmati teknologi baru ini. Cara yang sangat mudah untuk membuka aura bukan?. Selamat mengubah hidup Anda, dari yang suram menjadi terang. Yang sudah terang bertambah terang..!

12) Pernafasan Aura

Latihan Pernafasan Aura ini sangat berguna untuk menciptakan kemantapan bagi Anda yang baru saja melakukan teknik –teknik pernafasan.Telah lama diketahui ,bahawa pada masing-masing orang mempunyai aliran energy positif dan negative dalam tubuhnya. Sewaktu-waktu akan terjadi ketidakseimbangan didalam tubuh anda,dan pada saat-saat yang demikian itulah memerlukan bantuan pemecahan jika saja anda dapat menyedarinya.Namun jelas,apabila seseorang tidak memahami ilmu pernafasan,tentunya keadaan yang sedemikian itu tidak akan diketahuinya,apalagi untuk mengatasinya. Latihan Pernafasan Aura yang akan ditunjukkan cara-cara melakukannya dalam program pernafasan aura ini dapat dilatih untuk menjaga keseimbangan didalam tubuh anda.Selain itu ,juga mempunyai pelbagai macam manfaat kepada pengamalnya,antaranya:

Memberikan ketenangan pada urat syaraf
Memberikan ketabahan didalam menghadapi sesuatu
Menciptakan semangat tambahan
Memberi tenaga yang cepat pada aura
Meningkatkan kemampuan untuk mengingat dan mengasimilasikan maklumat
Menyeimbangkan hemisfera otak
Membangkitkan aura yang terpendam
Dan banyak lagi kelebihannya…..

13) Mind Power

Kuasa Minda ni rasanya ramai yang berminat untuk menguasainya. Tapi menguasai sekadar teori tak sampai ke mana-mana. Anda perlulah aplikasikannya dalam kehidupan seharian. Tapi apakah yang mendorong pengamal kuasa minda untuk praktikkannya? Anda perlukan TENAGA untuk membuatkan segala yang berada di minda Anda ‘berlari laju’.

Anda semua pasti tahu, kalau jasad kita ni nak bergerak diperlukan tenaga-tenaga dari makanan. Tanpa tenaga jasad lemah tak berdaya. Begitu juga dengan minda kita, bagaimana nak bergerak kalau tiada tenaga?. Dan tenaga untuk minda ini bukan sahaja dari faktor pemakanan malah lebih dari itu. Di antara yang paling utama dalam pembelajaran kuasa minda ini adalah Pusat Tenaga.

Ya, sebenarnya kuasa minda ni berteraskan kepada pusat tenaga dan minda bawah sedar Anda. Yang lainnya hanya sekadar teknik aplikasi sahaja. Dua perkara yang perlu difahami oleh Anda iaitu:

Pusat Tenaga berfungsi sebagai pembekal energi untuk merangsang sesuatu fenomena atau keadaan mengikut peranan titik tenaga itu sendiri dan
Minda bawah sedar bertindak sebagai storage/tempat simpanan dalam diri kita.

Minda atau fikiran merupakan kunci utama dari penyaluran energi. Fikiran dapat mengawal atas setiap penyaluran yang dilakukan oleh penyembuh ke pesakit. Fikiran yang dimaksudkan adalah fikiran bawah sedar, fikiran ini akan aktif jika kita menuju ke keadaan Alpha (iaitu keadaan dimana seluruh tubuh fizik dalam keadaan rileks, santai).

Fikiran bawah sedar akan aktif jika seseorang memiliki rasa ketenangan yang tinggi. Rasa ketulusan untuk berlatih merasakan bagaimana seluruh tubuh anda terdiri dari berbagai energi yang bersatu padu membentuk tubuh yang terlihat (nyata). Sehingga kunci dari penguasaan energi bukan terletak pada energi-nya tetapi terletak pada bagaimana fikiran bawah sedar anda menikmati manfaat dari energi yang anda gunakan.

Melalui Quantum Mind Power Anda akan memperoleh bermacam manfaat yang pastinya sangat berguna bagi kehidupan Anda: untuk kesihatan, kesuksesan dan kesejahteraan, dapat sembuh dari berbagai penyakit , mendapat bimbingan kesuksesan dalam karier, jabatan dan usaha serta Anda boleh mencapai kehidupan keluarga yang lebih harmoni, hati ataupun fikiran yang tenang dan damai, lebih dekat dengan Tuhan serta berbagai manfaat lainnya. Anda dipastikan akan mengalami perubahan 180 darjah lebih baik dari keadaan yang sekarang ini..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s