THE ULTIMATE AURA SUPER POWER OF ZIMA

A fine WordPress.com site

KAPSUL AURA PELEMAH MENTAL MUSUH

Leave a comment

KAPSUL AURA PELEMAH MENTAL MUSUH


Foto sekadar hiasan

Kapsul Aura Pelemah Mental Musuh level 1 ini jika diaktifkan berfungsi secara automatik,Contoh: jika ada musuh / orang yang sulit ditundukkan maka orang itu akan menjadi tunduk dan merasa rendah diri jika bertemu dengan anda.Insya Allah.

Kapsul Aura Pelemah Mental Musuh level 2 pula apabila ada seorang yang sangat takut dengan musuh kerana diancam,sila ikhtiar gunakan  Kapsul Aura Pelemah Mental Musuh level 2 ini,insya Allah dapat selamat dan diselamatkan Allah.Selain daripada itu khasiat yang lain insya Allah jika ada dibeban oleh hutang dan orang yang memberi hutang mengugut atau ingin niat ingin mencederakan maka insya Allah orang itu tidak dapat berbuat demikian. Serta banyak kelebihannya jika anda beramal dengan menggunakan media Kapsul Aura Pelemah Mental Musuh level 2 ini untuk anda yang mempunyai hutang kepada Perorangan mahupun lembaga (Bank,Kad Kredit,dll) dan belum sanggup membayar. Demi mendapatkan perlindungan keselamatan,Insya Allah dengan amalan ini maka yang memberikan hutang dibuat lupa untuk menagih,tidak menjumpai rumah anda atau diberikan kelonggaran waktu untuk masa pembayaran dll yang akan dialami oleh pengamalnya.(hanya berfungsi pada niat baik sahaja,jika disalahgunakan tidak berfungsi)

Kapsul Aura Pelemah Mental Musuh level 3 pula memiliki fungsi untuk mempengaruhi dan mengendalikan fizikal dan mental seseorang dari jarak jauh seperti menutupi fikiran,mengunci lidah dan menutup isihati orang yang anda inginkan untuk pelbagai tujuan yang baik-baik sahaja. Hati-hati,jangan disalah guna. Sangat ampuh dan nyata kesannya.

YURAN KURSUS:
Kapsul Aura Pelemah Mental Musuh level 1-RM120
Kapsul Aura Pelemah Mental Musuh level 2-RM130
Kapsul Aura Pelemah Mental Musuh level 3-RM190
KELENGKAPAN: Buku Manual dan Akuan Ijazah

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s