THE ULTIMATE AURA SUPER POWER OF ZIMA

A fine WordPress.com site

KAPSUL AURA PENUNDUK

Leave a comment

KAPSUL AURA PENUNDUK


Kapsul Aura Penunduk ini amat sesuai dipakai jika anda mempunyai isteri/suami/anak yang amat degil yang tidak mendengar kata. Jika dengan cara nasihat pun tak makan maka gunalah Kapsul Aura Penunduk ini. Selain itu digunakan untuk ahli keluarga ianya juga boleh digunakan untuk ketika kita berniaga atau menjual sesuatu yang paling sukar hendak dijual ataupun perniagaan yang tidak nyata seperti insurans,sesuatu produk, MLM atau sebagainya. Kapsul Aura Penunduk ini dapat menambah keyakinan dan kepercayaan diri yang tinggi,mempunyai karisma dan wibawa. 

Sesiapa sahaja yang berhadapan yang pengamalnya maka akan dituruti kehendak dengan sifat hormat, kasih sayang tanpa membantah dan akan ikut arahan.Ilmu ini juga sesuai diamalkan oleh penjawat awam,swasta dan sebagainya,Kesimpulannya bekerja tidak hanya memerlukan kekuatan fizik, mental atau kepintaran saja, anda juga perlu membekali diri dengan kekuatan spiritual yang akan membentengi diri dari segala bentuk penindasan atau perlakuan semena-mena dari majikan . Kita lihat begitu banyak kes yang terjadi penyiksaan oleh majikan terhadap pembantu, atau kes rogol terhadap para pekerja wanita. Kes yang lebih ringan adalah penindasan dalam bekerja, majikan yang garang, gaji tidak dibayar dan kerja yang melebihi batas waktu, dan lain-lain.

Anda cukup menelan Kapsul Aura Penunduk, maka semua kegunaan dan fungsi berjalan secara sempurna Tidak ada ritual berat atau persembahan. Tidak mengunakan kekuatan jahat atau sejenisnya. Tidak bertentangan dengan agama Islam. Anda akan saya ijazahkan dengan  keilmuan penunduk yang sangat ampuh dan telah terbukti dan teruji kekuatannya.Insya Allah.Syaratnya tidak diperbolehkan untuk tujuan kejahatan atau disalahgunakan,semata-mata untuk tujuan kebaikan.

YURAN KURSUS:
Kapsul Aura Penunduk level 1-RM150(Umum)
Kapsul Aura Penunduk level 2-RM200(Merukunkan Rumah Tangga & keluarga)
Kapsul Aura Penunduk level 3-RM250(khusus)
Kapsul Aura Penunduk level 4-RM350(Panca Tunggal Ghaib / Raja Penunduk)
KELENGKAPAN: Buku Manual dan Akuan Ijazah

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s