THE ULTIMATE AURA SUPER POWER OF ZIMA

A fine WordPress.com site

YURAN KESELURUHAN PAKEJ AURA

BERAPA YURAN KESELURUHAN PAKEJ TERAPI AURA:

Saya tidak hanya sekadar memberikan informasi Terapi Aura yang dahsyat ini. Tetapi juga memberikan teknik rahsianya langkah demi langkah. Kami kemas dalam beberapa modul dan digabungkan dalam satu pakej menarik yang saya yakini semua orang mampu memilikinya.

Saya mempelajari segala Rahsia yang berkaitan Ilmu Aura beserta Terapi ini dengan yuran kursus yang mahal. Saya menghabiskan masa dalam puluhan Tahun untuk mempelajari serta menguasai teknik Rawatan Aura & Gelombang ini serta keilmuan Spiritual lain dengan modal belajar mencecah RATUSAN RIBU RINGGIT.

• Jika Anda mendapatkan Terapi Aura seperti yang dijelaskan dalam MODUL TERAPI AURA dibawah ini satu persatu,maka Anda terpaksa mengeluarkan Modal RM3619 untuk kesemua terapi, Tetapi saya mengerti serta memahami dengan keadaan ekonomi saudara-saudari,jadi saya menawarkan kesemua Terapi Aura dalam Satu Pakej menarik dan istimewa,Anda Cuma perlu membayar RM350(RINGGIT MALAYSIA TIGA RATUS LIMA PULUH SAHAJA)untuk mendapatkan keseluruhan program (14 Modul Terapi Aura).Jadi ANDA jimat RM3269.Cepat rebut peluang keemasan ini. Dapat dimiliki siapa saja muslim/non-muslim serta dapat diproses secara langsung mahupun jarak jauh.Pakej Terapi Aura tidak dibuat sekaligus banyak. Dibuat hanya berdasarkan pesanan dan diseimbangkan dengan jenis usaha yang dijalankan pemesan.

MODUL TERAPI AURA

1) Transfer Energi Aura Pengasihan Haqqul Yakin Anugerah Agung-RM350

2) Kapsul Aura-RM500

3) Teknologi Brainwave Gelombang Otak Sikronisasi Aura-RM250

4) Manual Lengkap Terapi Aura-RM150

5) Air Kristal Aura-RM350

6) Terapi Bedah Aura Pesona Tingkat Tinggi-RM500

7) Minyak Aromaterapi Aura Emas-RM99

8) Garam Quantum Bio Aura Natural-RM500

9) Meditasi Aura Kecantikan & Ketampanan-RM150

10) Terapi Pembersihan Medan Aura(Islamic Spa Practice)-RM120

11) Anugerah Agung Brainwave Aura Booster-RM300

12) Pernafasan Aura-RM100

13) Mind Power-RM250

14) Bonus:Amalan Pengaktif Aura Kasih Sayang

Sebanyak apapun masalah anda, Yuran PAKEJ KESELURUHAN TERAPI AURA cuma:RM350 (RINGGIT MALAYSIA TIGA RATUS LIMA PULUH SAHAJA)

Untuk TERAPI AURA jarak jauh, kami akan mengirimkan MEDIA SIKRONISASI AURA ANUGERAH AGUNG( MSA) diatas yang terbuat dari bahan-bahan semulajadi dan telah diproses dengan pemrograman khusus sesuai masalah anda, sangat praktikal tinggal pakai, seketika dapat anda rasakan manfaatnya secara permanen tanpa pantangan dan kekal seumur hidup. AURA anda akan bersinar terang dan memancarkan sejuta pesona luarbiasa. Silakan anda buktikan sendiri manfaatnya.

PERHATIAN:

Lebih menguntungkan bagi anda jika anda membuat pesanan sekarang juga kerana: pertama – anda akan menjadi salah seorang yang beruntung di antara berjuta manusia kerana mendapat peluang mendapatkan Terapi Aura Terdahsyat Abad 21; kedua – memesan Pakej Terapi Aura hari ini lebih murah hanya sementara waktu dengan harga promosi. Tanpa pemberitahuan harga akan naik kembali ke RM3619 pada bila-bila masa. Kerana itu pesanlah sekarang juga selagi murah.

PASTIKAN ANDA MEMPEROLEH TERAPI AURA TERDAHSYAT & TERHEBAT ANUGERAH AGUNG ABAD 21 INI HANYA DARI DR.MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI PH.D YANG MERUPAKAN PENGASAS ANUGERAH AGUNG YANG JELAS KAPASITI & IDENTITINYA. JIKA ANDA MEMPEROLEH DARI SUMBER YANG TIDAK JELAS, BERSIAPLAH UNTUK KECEWA KERANA ANDA TIDAK DAPAT KONSULTASI ILMU YANG SEBENAR DIWAKTU MENEMUI SEBAHAGIAN ISI KEILMUAN YANG KURANG DIFAHAMI / SULIT DIFAHAMI.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s